Szállítási információk

A www.golyahozza.hu oldalon megrendelt termékeket a Storkbring Kft. (továbbiakban Storkbring Kft.) megbízott partnere, a Complexpress Logisztika Kft. és logisztikai partnerei (továbbiakban Complexpress) szállítjákházhoz Magyarország egész területén.

A belföldi kiszállítási díj 7.000Ft alatti vásárlás esetén 1490 Ft, 7.000Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

A megrendelt terméket a Complexpress 1-5 munkanapon belül megkísérli házhoz szállítani a megadott szállítási címre. Az 5 munkanapon belüli szállítási határidő csak akkor érvényes, ha a megrendelő elérhető az általa megadott szállítási címen a szállítás napján.

A szállítási díj két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé, amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a Complexpress vagy annak logisztikai partnerének futárja írásos értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a Complexpress-nél vagy annak partner futárszolgálatánál, a futárszolgálat 5 napon belül még kétszer megkísérli a csomag kikézbesítését.

Ha egyik alkalommal sem sikerült a kézbesítés, akkor visszaszállítja a csomagot a Storkbring Kft.-nek. Ebben az esetben ügyfélszolgálatunk felveszi veled a kapcsolatot.