Készülj fel tudatosan a szülésre!

Online felkészítő tanfolyam a magabiztos szüléshez

Biztosan te is elképzelted már, hogyan fog majd világra jönni a babád – milyen érzés lesz a karodban tartani, mit mondasz neki majd először, milyen lesz, amikor a párod is kézbe veszi őt.

Ám mindaz, ami ez előtt történik – még elég homályos. Kiszámíthatatlan. És egy kicsit ijesztő. Persze, hiszen a szülés során a legtöbb dolgot nem tudod majd irányítani – ez már csak ilyen.

De van, amit igen!

Ha megismered a szülés élettani folyamatát, a saját testedet és a lehetőségeidet, akkor felkészülten és magabiztosan vághatsz neki életed legizgalmasabb első találkozásának.

Számos nagy horderejű döntést kell meghoznod a szüléseddel kapcsolatban, de van mód arra, hogy minden fontos információ birtokában legyél, amikor leteszed a voksod egy-egy megoldás mellett.

A jó döntésekhez az kell, hogy tudd, mi történik a testedben és a lelkedben, és hogy milyen hatást gyakorolnak a választásaid a kisbabádra és a családodra.

Tudom, hogy számodra is az a legfontosabb, hogy a kisbabád egészséges legyen. De lássuk be, hogy ennél azért többet is szeretnénk megadni a gyermekünknek és saját magunknak – és biztos vagyok benne, hogy te is így vagy ezzel. Hiszen te is olyan anya akarsz lenni:

Üdvözöllek világ, megérkeztem.
Hidd el: az, hogy itt vagy és olvasod ezeket a sorokat, már azt jelzi, hogy te éppen ilyen édesanya vagy! Egy tudatos édesanya, aki szeretne minél felkészültebb lenni, amikor világra hozza a gyermekét.

Először is, hadd nyugtassalak meg:

Létezik, méghozzá a szobát sem kell elhagynod miatta. Nem kell odamenned, és étlen-szomjan, kényelmetlen székeken végigülnöd a többi, köhécselő kismama és kispapa között egy több órás, idejétmúlt információkkal teli szülésfelkészítőt.

Téged nem az érdekel, hogy az ezeréves szakkönyvek mit írnak a szülésről. Neked gyakorlati információkra van szükséged.

Drága Kislányom

Például arra, hogy honnan tudhatod, hogy:

Nyugi, itt a felmentősereg:

Minden kérdésedre gyakorlatias választ kapsz a 8 modulos ONLINE Szülésfelkészítő Tanfolyamunkból!

Mire számíthatsz, ha velünk tartasz?

Szia Kislányom

Kikkel találkozol majd a tanfolyamon?

Szia!


Visnyei Krisztina vagyok, a Gólyahozza.eu baba-mama webáruház egyik alapítója. 

Várandósságom alatt számtalan kérdés merült fel bennem, hogyan lehetnék a kisbabánk legjobb anyukája. A szülésre is tudatosan szerettem volna készülni, minden eshetőséget számba akartam venni. 

Egész nap a netet bújtam, és egyre inkább elbizonytalanodtam. Egymásnak ellentmondó információkkal találkoztam, mintha a szülés kapcsán mindenki – sokszor még a szakemberek is – csak a saját hiedelmeik alapján nyilatkoznának.

Márpedig nekem kézzel fogható tényekre lett volna szükségem. Ezért Gáborral, a férjemmel közösen csatlakoztunk egy szülésfelkészítő tanfolyamhoz. Mivel külföldön élünk, számunkra csak az online verzió volt opció. 

Hatalmas csalódás volt a tanfolyam: az élő előadások tempója hol túl lassú volt, hol Forma 1-es gyorsaságú, és ha valamit nem értettem, nem lehetett visszahallgatni, a kérdések megválaszolására pedig sosem jutott idő.

Ezért az általunk azóta megismert szakértőkkel létrehoztunk egy olyan szülésfelkészítő tudásanyagot, amely gyakorlatiasan, csak a lényegre fókuszálva adja kezedbe azokat az információkat, amikre valóban szükséged lesz a szülőszobán.

Sajtos Gábor vagyok, egy szupernő férje és egy csodálatos kislány apukája. Már az első pozitív terhességi tesztnél egyértelmű volt, hogy mindenből ki akarom venni a részemet. Csakhogy első gyerekes apukaként a leghalványabb fogalmam sem volt róla, hogyan is tehetném ezt meg.

Persze a szülésfelkészítőkön is szerettem volna részt venni, de az időpontokhoz macerás volt igazodni a munka miatt, és kényelmetlen volt számomra annyi ember előtt, egy védőnőnek feltenni azokat a kérdéseket, amik engem férfiként foglalkoztattak. 

Ezért lett olyan fontos számomra, hogy legyen végre egy olyan szülésfelkészítő tanfolyam, ami az apák kérdéseit is figyelembe veszi, és ahonnan valóban megtanulhatod, mit tehetsz azért, hogy a gyermeketek születése tényleg fantasztikus élmény legyen.

A Gólyahozza Szülésfelkészítő Tanfolyam szakértői:

Karácsonyné Szilágyi Rita,

dietetikus, coach, életmód tanácsadó, 3 gyermek édesanyja

20 éve dolgozom az ország legnevesebb klinikáin, ezalatt pedig számtalan várandósságot kísértem végig dietetikusként és coachként is. Tarts velünk te is az online szülésfelkészítő tanfolyamon, amit azzal a céllal készítettünk Krisztáékkal, hogy kompakt megoldást nyújthassunk neked a szülővé válás bizonytalanságokkal és örömökkel teli időszakában.

Ebben a 8 témában már biztosan megingathatatlan leszel, ha elvégzed a tanfolyamot:

Hozz tudatos döntéseket szülőként – már a legelső pillanattól kezdve! Készülj fel mindenre, amire csak lehet, hogy a gyermeked születésekor már csak arra kelljen koncentrálnod, ami igazán fontos: a családod kiteljesedésére!

Ezt mondták, akik már elvégezték a tanfolyamot:

Nagy Ágnes
Nagy Ágnes
Tovább olvasom
Minden kérdésemre választ kaptam, köszönöm nektek.
Baráth Anna
Baráth Anna
Tovább olvasom
Nagyon örültem, hogy megtaláltam ezt a tanfolyamot, mert így sok kérdésemre ami a születéssel kapcsolatos választ kaptam. A lehetőségeim közül most már bátrabban választok.
Halmos Márta
Halmos Márta
Tovább olvasom
Örülök, hogy megtaláltam a szülésfelkészítő tanfolyamot. Sok problémámra, bizonytalanságra választ kaptam a tanfolyamból és nagyon jó, hogy a csoportban kérdezni is lehet.
Előző
Következő

Tudjuk, milyen nehéz…

Tudjuk, mert mi is így éreztünk. 

Éppen ezért csináltuk meg ezt a tanfolyamot: hogy legyen végre egy tudásbázis, ami tudományos alapú, független információkkal lát el téged, és nem egy kórház, vagy ideológia mentén gyakorol rád nyomást ebben az érzékeny életszakaszban.

Ráadásul nem csak a saját tapasztalatainkat tettük bele, de babaholmikat forgalmazó webáruháztulajdonosokként rengeteg húsvér szülővel és hétköznapi problémáikkal találkoztunk az évek során, így az ő kérdéseiket is összegyűjtöttük.

Ezek alapján készítették el szakértőink a tananyagokat, mi pedig, gyakorló szülőkként beletettük azt a támogatást és együttérzést, amit csak egy sorstárstól kaphatsz meg. 🙂

De van még jobb is:

Gar02

14 napig 100%-os Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, mellébeszélés nélkül.

Ha mégsem tudunk újat mondani neked a tanfolyammal, akkor 100%-os, mellébeszélésmentes garanciát vállalunk. Csak írj egy e-mailt 14 napon belül, és mondd el, mi nem tetszett a tanfolyamban. Mi pedig szó nélkül visszafizetjük az árát.

Válaszd ki a neked való Szülésfelkészítő Tanfolyam csomagot!

Szülésfelkészítő

Alap csomag

+ „Anya leszek” e-book – hogy a legfontosabb információk mindig kéznél legyenek. (Értéke: 4990 Ft)

39.850 Ft helyett
24.960 Ft

Szülésfelkészítő

Pro csomag

+ „Anya leszek” e-book – hogy a legfontosabb információk mindig kéznél legyenek. (Értéke: 4990 Ft)

+ „Mit vigyünk a kórházba?” nyomtatható PDF formátumú chekklista (Értéke: 1990 Ft)

+ 5% állandó kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártya a golyahozza.eu webshopban (Értéke: Felbecsülhetetlen, majd meglátod 🙂 )  

51.480 Ft helyett
34.960 Ft

Szülésfelkészítő

V.I.P csomag+

+ „Anya leszek” e-book – hogy a legfontosabb információk mindig kéznél legyenek. (Értéke: 4990 Ft)

+ „Mit vigyünk a kórházba?” nyomtatható PDF formátumú checklist (Értéke: 1990 Ft)

+ 10% állandó kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártya a golyahozza.eu webshopban (Értéke: Felbecsülhetetlen, majd meglátod 🙂 )

+ 1 órás online konzultáció dietetikus szakértőnkkel, aki személyre szabott segítséget nyújt minden felmerülő kérdésedben (Értéke: 15 000 Ft)

86.750 Ft helyett
49.960 Ft

Maradtak kérdéseid?

A legnagyobb különbség, hogy a tanfolyamot nem egy adott kórház, vagy ideológia mentén építettük fel. Olyan független tudásbázist szerettünk volna létrehozni, amely segít neked a SAJÁT döntéseid meghozatalában.

Azokra a témákra koncentráltunk, amikről tudjuk, hogy téged és a legtöbb kezdő szülőt valóban érdekelnek. Nem fárasztunk a felesleges információkkal, és az apukákra is figyelmet fordítunk.

Továbbá van még egy nagy előnye a tanfolyamunknak: videóinkat bárhol és bármikor megnézheted, ahányszor csak szeretnéd. Akár a pároddal együtt, vagy külön-külön is haladhadtok a leckékkel. Nem vagy sem helyhez, sem időhöz kötve.

Vásárlás után létrehozhatsz magadnak egy jelszóval védett saját fiókot a tanfolyam.golyahozza.hu zárt felületén. Ide belépve érheted el a megvásárolt tanfolyamaidat, és a kurzus felületéről tudod majd elindítani az egyes leckékhez tartozó videókat.

Nem kell az összes videót egyszerre megnézned, de megértjük, ha nem tudod abbahagyni. 🙂 

A 8 darab, 10-15 perces (összesen körülbelül 100 perc) videók külön-külön is megnézhetőek. És a megvásárolt csomag függvényében, az adott időtartamig többször is visszanézhetőek.

Természetesen igen, sőt, nagyon javasoljuk, hogy mindketten elvégezzétek a tanfolyamot. Direkt azért választottuk ezt a formát és az online, visszanézhető videókat, hogy a párok együtt, valamint külön-külön is meg tudják nézni őket. És ne kelljen igazodnotok előre meghatározott időpontokhoz.

Vásárlás után egyszerűen csak megkeresed a fb-on a “Gólyahozza közösség”  zárt Facebook csoportot és jelentkezel. A többit mi intézzük.

Persze! A Zárt Facebook csoportnak éppen az a lényege, hogy a többi felmerülő kérdésedet is feltehesd, és ott megpróbáljuk megválaszolni őket. Ráadásul a többi szülő korábbi kérdéseiből is rengeteget okulhatsz.

A vásárlástól számítva 14 napon belül jelzed nekünk e-mailben (info@golyahozza.hu), hogy mi nem tetszett, mi pedig visszautaljuk az árát. Ennyire egyszerű.

Természetesen. Mi is ugyanebben a helyzetben voltunk nemrég, és örültünk volna, ha akad ilyen lehetőség, hogy hasznos információhoz jussunk magyar nyelven. Neked már nem kell tovább keresgélned! 🙂

A számládat a vásárláskor megadott e-mail címedre küldjük néhány perccel a kifizetés után.

Az utalásos fizetés nálunk nem lehetséges. De online, bankkártya segítségével meg tudod venni a kiválasztott tanfolyamot.